Piure de cartofi' n ' păstârnac

Piureul de cartofi' n ' Parsnip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 2. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 199 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, lapte, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure de cartofi, Rutabagan și caserolă de păstârnac cu ceapă caramelizată, Cartofi Piure De Păstârnac, și Piure de păstârnac & germina colcannon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartoful, păstârnacul și morcovul într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Într-un castron mic, amestecați legumele cu lapte, unt, zahăr brun și sare.