Piure de cartofi la cuptor cu parmezan și pesmet

Piure de cartofi la cuptor cu parmezan și pesmet
Reteta coapte piure de cartofi cu parmezan și pesmet poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. Această garnitură are 434 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de parmezan, unt, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piure de napi și cartofi cu pesmet de hrean, Piure de cartofi la cuptor, cu Pancetta, parmezan și pesmet, și Usturoi Parmezan Stil Piure De Cartofi La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Acoperiți un vas de copt de 13 pe 9 pe 2 inci cu 1 lingură de unt și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt foarte fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți; întoarceți cartofii în aceeași oală și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se amestecă laptele și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
6
Se amestecă mozzarella și 3/4 cană de parmezan. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Transferați cartofii în vasul de copt pregătit. Se amestecă pesmetul și restul de 1/4 cană de parmezan într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Presărați amestecul de pesmet peste piureul de cartofi. Rețeta poate fi pregătită până în acest moment cu 6 ore înainte; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
9
Coaceți, neacoperit, până când toppingul este maro auriu, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista