Piure de cartofi cu șalotă, brânză de capră și ierburi

Piure de cartofi cu șalotă, brânză de capră și ierburi
Piureul de cartofi cu șalotă, brânză de capră și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 164 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de șalotă, sare, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piure de cartofi cu iaurt cu ardei Chipotle, brânză de capră și șalotă caramelizată, Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, șalotă și brânză de capră, și Cartofi pentru bebeluși cu brânză cremoasă de capră și ierburi Fine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie mare la foc mediu 4 pana la 5 minute sau pana cand este frageda si aurie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi 30-35 de minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Lăsați să se răcească 5 minute. Curățați și zdrobiți cartofii cu un tocător de cartofi. (Nu folosiți un robot de bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Încălziți laptele într-o cratiță mică până se încălzește; adăugați lapte la cartof. Se amestecă șalota, brânza de capră și următoarele 5 ingrediente. Lingura într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista