Piure de cartofi cu șalotă, brânză de capră și ierburi

Piureul de cartofi cu șalotă, brânză de capră și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 164 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de șalotă, sare, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piure de cartofi cu iaurt cu ardei Chipotle, brânză de capră și șalotă caramelizată, Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, șalotă și brânză de capră, și Cartofi pentru bebeluși cu brânză cremoasă de capră și ierburi Fine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie mare la foc mediu 4 pana la 5 minute sau pana cand este frageda si aurie. Pune deoparte.
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi 30-35 de minute sau pana se inmoaie.
Lăsați să se răcească 5 minute. Curățați și zdrobiți cartofii cu un tocător de cartofi. (Nu folosiți un robot de bucătărie.)
Încălziți laptele într-o cratiță mică până se încălzește; adăugați lapte la cartof. Se amestecă șalota, brânza de capră și următoarele 5 ingrediente. Lingura într-un vas de servire.