Piure De Cartofi
Piureul de cartofi necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 461 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie ieftină pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți cartofi Idaho russet, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb.
Instrucțiuni
Echipament Special: 13 de 9 de 2-inch vas de copt
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o oală mare, adăugați cartofii și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa până la fierbere și reduceți la foc mic.
Adăugați un vârf generos de sare în apă și lăsați cartofii să se gătească până se înmoaie când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, 15 până la 20 de minute.
Turnați apa și cartofii într-o strecurătoare plasată în chiuvetă pentru a scurge toată apa. Întoarceți același vas la foc și adăugați laptele. Aduceți laptele la foc mic și adăugați cu grijă cartofii înapoi în oală. Se condimentează cu sare.
Bateti pana cand toate ingredientele se unesc. Gust pentru condimente.
Folosiți restul de 1 lingură de unt pentru a "unge" părțile laterale și fundul vasului de copt.
Adăugați pesmetul și rotiți-le în interiorul vasului, astfel încât să creeze un topping de unt/pesmet.
Folosind un tel (sau un mixer electric echipat cu atașamentul pentru tel), bateți smântâna grea până când este destul de fermă. Se condimentează cu sare.
Cu o spatulă de cauciuc, pliați ușor frișca și aproximativ 1/2 cană de parmezan în piureul de cartofi. Gust pentru condimente.
Transferați cartofii într-un vas de copt și acoperiți cu parmezanul rămas.
Se introduce în centrul cuptorului și se coace, netulburat, timp de 15 până la 20 de minute. Blatul trebuie să fie maro deschis din brânză și cartofii fierbinți.