Piure De Cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 375 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 23 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți sare și piper kosher, arpagic, cartofi cu cremă aurie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți cartofii într-o oală mare, adăugați frunza de dafin, 2 linguri de sare și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți-le bine și îndepărtați frunza de dafin. Între timp, încălziți smântâna și untul într-o cratiță mică.
Puneți cartofii printr-un ricer sau o moară de alimente într-un castron.
Se adaugă smântâna fierbinte și se condimentează cu sare și piper.
Se amestecă împreună cu o lingură și se adaugă arpagicul.