Pissaladiere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 344 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, cimbru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Pissaladi amperculre", Pissaladi cormorbre, și Pissaladi cormorbre.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați untul pe o foaie mare de copt cu margini mari; se introduce la cuptor până se topește untul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Întindeți jumătate de ceapă pe foaia de copt; se acoperă cu 3 crenguțe de cimbru, 2 crenguțe de rozmarin și 1 frunză de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Frunze De Dafin
Rozmarin
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Stropiți cu 3 linguri de ulei. Se acoperă cu ceapa rămasă, 3 crenguțe de cimbru, 2 crenguțe de rozmarin și 1 frunză de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Frunze De Dafin
Rozmarin
Ceapă
Ulei De Gătit
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
7
Stropiți cu 3 linguri de ulei (stratul de ceapă va avea o grosime de aproximativ 2 1/2 inci, dar se va așeza în timpul coacerii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
8
Coaceți până când ceapa este foarte fragedă și aurie, amestecând și rotind la fiecare 30 de minute, aproximativ 2 ore în total. Mișto. Aruncați crenguțele de ierburi și frunzele de dafin. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se toarnă 1 cană de apă caldă într-un castron mic; presărați drojdia și zahărul peste. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
3
Amestecați 2 3/4 căni de făină și sare în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Adăugați amestecul de drojdie și 2 linguri de ulei; procesați până când aluatul se aglomerează, adăugând mai multă făină cu linguri dacă aluatul este lipicios. Procesați până se formează o minge strălucitoare, aproximativ 1 minut. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute. Înveliți vasul mare cu 1 lingură de ulei rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați aluatul în castron; întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu folie de plastic, apoi prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
Bol
6
Lăsați să crească în zona caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 1 1/2 ore. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să crească până se umflă și aproape se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
7
Presărați foaie de copt grea de 17x11x1 inci cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 18x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
9
Transferați pe foaia de copt pregătită; apăsați marginile aluatului de-a lungul laturilor și colțurilor foii. Acoperiți cu un prosop de bucătărie uscat; lăsați să crească până se umflă ușor, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Foaie De Copt
10
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Întindeți ceapa deasupra aluatului. Aranjați hamsii și măsline deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Măsline
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
12
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Se presară cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
14
Tăiați în pătrate de 3 inci.
15
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 4 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei.)