Pissaladiere

Pissaladiere
Pissaladiere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 344 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, cimbru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Pissaladi amperculre", Pissaladi cormorbre, și Pissaladi cormorbre.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați untul pe o foaie mare de copt cu margini mari; se introduce la cuptor până se topește untul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Întindeți jumătate de ceapă pe foaia de copt; se acoperă cu 3 crenguțe de cimbru, 2 crenguțe de rozmarin și 1 frunză de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Stropiți cu 3 linguri de ulei. Se acoperă cu ceapa rămasă, 3 crenguțe de cimbru, 2 crenguțe de rozmarin și 1 frunză de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Stropiți cu 3 linguri de ulei (stratul de ceapă va avea o grosime de aproximativ 2 1/2 inci, dar se va așeza în timpul coacerii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Coaceți până când ceapa este foarte fragedă și aurie, amestecând și rotind la fiecare 30 de minute, aproximativ 2 ore în total. Mișto. Aruncați crenguțele de ierburi și frunzele de dafin. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se toarnă 1 cană de apă caldă într-un castron mic; presărați drojdia și zahărul peste. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
3
Amestecați 2 3/4 căni de făină și sare în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Adăugați amestecul de drojdie și 2 linguri de ulei; procesați până când aluatul se aglomerează, adăugând mai multă făină cu linguri dacă aluatul este lipicios. Procesați până se formează o minge strălucitoare, aproximativ 1 minut. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute. Înveliți vasul mare cu 1 lingură de ulei rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați aluatul în castron; întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu folie de plastic, apoi prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Lăsați să crească în zona caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 1 1/2 ore. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să crească până se umflă și aproape se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Presărați foaie de copt grea de 17x11x1 inci cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 18x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Transferați pe foaia de copt pregătită; apăsați marginile aluatului de-a lungul laturilor și colțurilor foii. Acoperiți cu un prosop de bucătărie uscat; lăsați să crească până se umflă ușor, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Întindeți ceapa deasupra aluatului. Aranjați hamsii și măsline deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
MăslineMăsline
CeapăCeapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
12
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se presară cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
14
Tăiați în pătrate de 3 inci.
15
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 4 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei.)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista