Pinwheels Umplute Cu Caise
Pinwheels umplute cu caise ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr, gălbenuș de ou, apă cu gheață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 23%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Roți Umplute Cu Date, Pinwheels De Caise, și Pinwheels De Caise.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați caisele uscate cu 3/4 cană de apă. se aduce la fierbere, apoi se amestecă zahărul. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de aproximativ 15 minute, sau până când caisele sunt fragede. Pureați amestecul într-un robot de bucătărie sau apăsați printr-o sită. Se lasă deoparte să se răcească.
Măsurați făina într-un castron mare, tăiați margarina până când amestecul este ca o masă fină.
Combinați apa rece și oțetul, presărați peste amestecul de făină. Adunați aluatul într-o bilă, aplatizați ușor, apoi înfășurați cu folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (210 grade C). Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul, câte o jumătate pe rând, pentru a forma un dreptunghi de 12x9 inci.
Tăiați în pătrate de 3 inci folosind un cuțit sau o roată de pizza. Faceți o fantă de 1 1/4 inch la fiecare colț al pătratelor, mergând spre centru.
Așezați o linguriță de umplutură de caise în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți fiecare alt vârf din colțuri în mijloc pentru a forma designul roții. Apăsați ferm în centru pentru a sigila.
Așezați pe foi de copt unse și periați cu un amestec de gălbenuș de ou și lapte.
Presărați cu nuci pecan tocate mărunt, dacă doriți.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet.