Pilaful Farro italian al lui Jenni
Pilaful Italian Farro al lui Jenni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 187 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ciuperci, busuioc, farro semi-perlat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Zuppa di Farro (supă italiană de Farro), Herbed Farro Pilaf, și Vacanță Demnă? Farro și sparanghel Pilaf.
Instrucțiuni
Aduceți farro, bulion de pui și apă la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când farro este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Scurgeți orice exces de apă.
Gatiti si amestecati rosiile uscate la soare si ciupercile cu busuioc intr-o tigaie la foc mediu pana cand ciupercile sunt usor inmuiate, aproximativ 5 minute.
Adăugați dovlecelul și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 10 minute. Gatiti si amestecati farro cu amestec de squash pana se incalzeste, 2-3 minute.
Presărați farro pilaf cu parmezan.