Pilaf parfumat de orez cu iasomie este un aperitiv fără gluten și lacto ovo-vegetarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 334 de calorii . Pentru 1,19 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați unt, sare cușer, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Salata parfumată de pui cu curry , clătite vietnameze cu legume, ierburi și un sos parfumat pentru scufundare (Bánh Xèo) și cocktailul cu iasomie .
Instrucțiuni
1
Se încălzește untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați eșalota, chimenul și sarea. Gatiti, amestecand, pana ce salota sunt fragede, 2-3 minute. Se amestecă orezul până când boabele sunt bine acoperite cu amestecul de eșalotă untoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)
3
Se adauga bulionul, coaja de portocala si batonul de scortisoara. Se aduce la fierbere, se acopera si se reduce focul la mediu-mic. Gatiti pana cand tot lichidul a fost absorbit si orezul este fraged, aproximativ 15 minute.