Pilaf parfumat de orez cu iasomie
Pilaf parfumat de orez cu iasomie este un aperitiv fără gluten și lacto ovo-vegetarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 334 de calorii . Pentru 1,19 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați unt, sare cușer, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Salata parfumată de pui cu curry , clătite vietnameze cu legume, ierburi și un sos parfumat pentru scufundare (Bánh Xèo) și cocktailul cu iasomie .
Instrucțiuni
Se încălzește untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați eșalota, chimenul și sarea. Gatiti, amestecand, pana ce salota sunt fragede, 2-3 minute. Se amestecă orezul până când boabele sunt bine acoperite cu amestecul de eșalotă untoasă.
Se adauga bulionul, coaja de portocala si batonul de scortisoara. Se aduce la fierbere, se acopera si se reduce focul la mediu-mic. Gatiti pana cand tot lichidul a fost absorbit si orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc si se lasa sa stea 5 minute. Pufează cu o furculiță, aruncând coaja și batonul de scorțișoară.
Transferați într-un vas de servire și stropiți cu caju și ceai.