Pilaf parfumat de orez cu iasomie

Pilaf parfumat de orez cu iasomie
Pilaf parfumat de orez cu iasomie este un aperitiv fără gluten și lacto ovo-vegetarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 334 de calorii . Pentru 1,19 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați unt, sare cușer, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Salata parfumată de pui cu curry , clătite vietnameze cu legume, ierburi și un sos parfumat pentru scufundare (Bánh Xèo) și cocktailul cu iasomie .

Instrucțiuni

1
Se încălzește untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați eșalota, chimenul și sarea. Gatiti, amestecand, pana ce salota sunt fragede, 2-3 minute. Se amestecă orezul până când boabele sunt bine acoperite cu amestecul de eșalotă untoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se adauga bulionul, coaja de portocala si batonul de scortisoara. Se aduce la fierbere, se acopera si se reduce focul la mediu-mic. Gatiti pana cand tot lichidul a fost absorbit si orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se ia de pe foc si se lasa sa stea 5 minute. Pufează cu o furculiță, aruncând coaja și batonul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
5
Transferați într-un vas de servire și stropiți cu caju și ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CajuCaju
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista