Pilaf de orez și tăiței cu migdale prăjite

Pilaf de orez și tăiței cu migdale prăjite
Pilaf de orez și tăiței cu migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pilaf de orez și tăiței cu migdale prăjite, Quinoa cartofi dulci tăiței Bolognese cu migdale prăjite zdrobite, și Pilaf de orez cu migdale și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mediu și amestecați orzo. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand orzo devine auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați orez, amestecând până când este acoperit cu unt, apoi adăugați coaja, frunza de dafin, bățul de scorțișoară, apă, 1 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aduceți la fierbere, neacoperit, apoi acoperiți bine și gătiți la foc mic până când apa este absorbită și orezul și orzo sunt fragede, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute.
4
Pufați pilaf cu o furculiță și lingură într-un castron, aruncând coaja, frunza de dafin și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Serviți pilaf cu migdale presărate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1
* Migdalele pot fi prăjite cu 2 zile înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei.* Pilaf, fără migdale, poate fi făcut cu 1 zi înainte și răspândit într - o tigaie de copt de 13 x 9 inci. Se răcește în tigaie, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Se aduce la temperatura camerei și se presară deasupra aproximativ 2/3 cană de apă, apoi se reîncălzește, bine acoperit cu folie, într-un cuptor de 350 km f, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista