Piftie și urechi de porc
Hog ' s Trotters și urechi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 359 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,24 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână stoc de legume, morcovi, urechi de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Okonomiyaki cu Trotters, Carne de porc înăbușită cu soia, și Urechi De Elefant De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați picioarele și urechile porcului într-o oală mare împreună cu fenicul, morcovii, Salvia, tarhonul, rozmarinul, ceapa, frunzele de dafin, țelina și lămâile, apoi acoperiți ingredientele cu stoc de legume sau apă. Aduceți la fierbere și apoi reduceți imediat căldura. Simmer pentru un minim de 6 ore, testarea pentru sensibilitate cu un cuțit ca te duci. Urechile vor fi gătite înaintea picioarelor, așa că scoateți-le mai devreme sau adăugați-le mai târziu în oală. Când carnea este fragedă, scoateți vasul de pe foc și lăsați-l să se odihnească în lichidul de gătit timp de 20 de minute.
Serviți trotterele și urechile gătite cu o ladă-plină de bulion din oală și niște pâine franceză crocantă.