Piese De Praline Din New Orleans

Piese De Praline Din New Orleans
New Orleans Praline piese este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 18 porții cu 155 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, bucăți de pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ New Orleans Praline Negrese, New Orleans dublu-ciocolată praline-Fudge tort, și Negrese Praline cu glazură de Praline.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie metalică pătrată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Cerneti zaharul granulat printr-o sita intr-un bol pentru a indeparta orice bucati sau cristale mari, apoi frecati zaharul brun prin sita in bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Turnați zaharuri într-o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri, având grijă să nu obțineți zahăr pe partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Adăugați smântână, unt și 1/4 linguriță sare și gătiți la foc foarte mic, amestecând frecvent cu o lingură de lemn și spălând orice cristale de zahăr pe partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece, până când zahărul este dizolvat (nu lăsați să fiarbă), 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
5
Fixați termometrul cu bomboane, apoi fierbeți siropul la foc moderat, netulburat, până când se înregistrează 236 F și o linguriță de sirop aruncată într-un castron mic cu apă rece ține o bilă foarte moale atunci când este apăsată între degete, 3 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
BolBol
6
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând termometrul la locul său și răciți-o, netulburată, până când siropul înregistrează 220 F, 1 până la 3 minute. Se amestecă siropul cu lingura de lemn curățată și uscată până se îngroașă și cremoasă, 1 până la 2 minute, apoi se amestecă imediat nucile pecan. De lucru foarte rapid (sirop se intareste rapid), se toarnă în tava de copt, răzuire părți de cratiță cu lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Lăsați amestecul să se întărească la temperatura camerei, aproximativ 45 de minute.
8
Tăiați și rupeți în bucăți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista