Piersici și tarhon cu cremă Mascarpone
Piersici și tarhon cu crema Mascarpone este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 438 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Dacă aveți la îndemână zahăr, migdale, frunze de tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piersici prăjite cu înghețată Mascarpone, Piersici la gratar cu frisca Mascarpone, și Piersici coapte umplute cu alune cu cremă de Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați piersicile dezghețate, frunzele de tarhon și lichiorul de portocale. Puneți deoparte pentru a macera.
Într-un bol mediu de amestecare, folosiți un mixer manual pentru a amesteca brânza mascarpone și zahărul până la crem.
Bateți în topping dezghețat.
Împărțiți jumătate din crema mascarpone între 6 pahare parfait sau pahare mari de martini. Se acoperă cu amestec macerat de piersici și tarhon.
Presărați piersicile cu biscotti zdrobiți și acoperiți cu crema de mascarpone rămasă. Împrăștiați migdalele și serviți.