Pierogi Cina

Pierogi Cina
Pierogi cina este un fără gluten, primar și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 177 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, dovlecei de vară, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 36%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pierogi Cina De Pui, Pierogi, și Pierogi.

Instrucțiuni

1
Gatiti pierogies conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți șunca, dovlecelul, dovlecelul și praful de usturoi în unt timp de 4 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți pierogies și adăugați în tigaie;se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Pierogies. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 55 de dolari.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista