Pieptul mamei mele

Pieptul mamei mele
Rețeta pieptului mamei mele este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $3.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 502 calorii, 59G de proteine, și 26g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piept de vită tăiat mai întâi, boia de ardei, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Soacra, și Manicotti mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un cuptor olandez sau o altă tigaie grea suficient de mare pentru a ține pieptul încălziți 1 lingură de ulei în cuptor 10 minute. Se usucă pieptul și se condimentează cu sare și piper. Prăjiți pieptul în tigaie, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
În timp ce pieptul se prăjește, într-o tigaie mare și grea, gătiți ceapa în restul de 2 linguri de ulei la foc moderat, amestecând, până se înmoaie și începe să devină auriu. Reduceți căldura și gătiți ceapa, amestecând ocazional și reducând căldura dacă este necesar, până la auriu adânc, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se amestecă usturoiul, boiaua, sarea și piperul și se fierbe 1 minut. Se amestecă 3 căni de apă și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Puneți amestecul de ceapă peste piept și coaceți, acoperit, cu capac 1/2 inch întredeschis, 3 1/2 ore sau până când pieptul este fraged. (Verificați tigaia la fiecare oră și, dacă este necesar, adăugați mai multă apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți pieptul din cuptor și lăsați să se răcească în amestecul de ceapă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți pieptul din tigaie, răzuind amestecul de ceapă înapoi în tigaie și răciți, învelit în folie, peste noapte. Se amestecă amestecul de ceapă într-o măsură de 1 litru și se răcește, acoperit, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Aruncați grăsimea din amestecul de ceapă, adăugați suficientă apă la amestec pentru a măsura 3 căni în total și într-un blender amestecați sosul până se omogenizează. Feliați pieptul împotriva bobului (gros sau subțire, după cum preferați). Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți sosul până când este fierbinte, adăugați piept și încălziți la cuptor 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista