Pieptul mamei mele

Pieptul mamei mele
Rețeta pieptului mamei mele este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $3.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 502 calorii, 59G de proteine, și 26g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piept de vită tăiat mai întâi, boia de ardei, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Soacra, și Manicotti mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un cuptor olandez sau o altă tigaie grea suficient de mare pentru a ține pieptul încălziți 1 lingură de ulei în cuptor 10 minute. Se usucă pieptul și se condimentează cu sare și piper. Prăjiți pieptul în tigaie, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
În timp ce pieptul se prăjește, într-o tigaie mare și grea, gătiți ceapa în restul de 2 linguri de ulei la foc moderat, amestecând, până se înmoaie și începe să devină auriu. Reduceți căldura și gătiți ceapa, amestecând ocazional și reducând căldura dacă este necesar, până la auriu adânc, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se amestecă usturoiul, boiaua, sarea și piperul și se fierbe 1 minut. Se amestecă 3 căni de apă și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți amestecul de ceapă peste piept și coaceți, acoperit, cu capac 1/2 inch întredeschis, 3 1/2 ore sau până când pieptul este fraged. (Verificați tigaia la fiecare oră și, dacă este necesar, adăugați mai multă apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți pieptul din cuptor și lăsați să se răcească în amestecul de ceapă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Scoateți pieptul din tigaie, răzuind amestecul de ceapă înapoi în tigaie și răciți, învelit în folie, peste noapte. Se amestecă amestecul de ceapă într-o măsură de 1 litru și se răcește, acoperit, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Aruncați grăsimea din amestecul de ceapă, adăugați suficientă apă la amestec pentru a măsura 3 căni în total și într-un blender amestecați sosul până se omogenizează. Feliați pieptul împotriva bobului (gros sau subțire, după cum preferați). Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți sosul până când este fierbinte, adăugați piept și încălziți la cuptor 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista