Pieptul mamei mele
Rețeta pieptului mamei mele este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $3.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 502 calorii, 59G de proteine, și 26g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piept de vită tăiat mai întâi, boia de ardei, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Soacra, și Manicotti mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Într-un cuptor olandez sau o altă tigaie grea suficient de mare pentru a ține pieptul încălziți 1 lingură de ulei în cuptor 10 minute. Se usucă pieptul și se condimentează cu sare și piper. Prăjiți pieptul în tigaie, neacoperit, 30 de minute.
În timp ce pieptul se prăjește, într-o tigaie mare și grea, gătiți ceapa în restul de 2 linguri de ulei la foc moderat, amestecând, până se înmoaie și începe să devină auriu. Reduceți căldura și gătiți ceapa, amestecând ocazional și reducând căldura dacă este necesar, până la auriu adânc, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se amestecă usturoiul, boiaua, sarea și piperul și se fierbe 1 minut. Se amestecă 3 căni de apă și se fierbe.
Puneți amestecul de ceapă peste piept și coaceți, acoperit, cu capac 1/2 inch întredeschis, 3 1/2 ore sau până când pieptul este fraged. (Verificați tigaia la fiecare oră și, dacă este necesar, adăugați mai multă apă.)
Scoateți pieptul din cuptor și lăsați să se răcească în amestecul de ceapă 1 oră.
Scoateți pieptul din tigaie, răzuind amestecul de ceapă înapoi în tigaie și răciți, învelit în folie, peste noapte. Se amestecă amestecul de ceapă într-o măsură de 1 litru și se răcește, acoperit, peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Aruncați grăsimea din amestecul de ceapă, adăugați suficientă apă la amestec pentru a măsura 3 căni în total și într-un blender amestecați sosul până se omogenizează. Feliați pieptul împotriva bobului (gros sau subțire, după cum preferați). Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți sosul până când este fierbinte, adăugați piept și încălziți la cuptor 30 de minute.