Piept La Grătar

Piept La Grătar
Pieptul la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 333 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită piept de vită, zahăr brun, ulei de canolan și suc de lămâie. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 53%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept La Grătar, Piept La Grătar, și Piept Fraged La Grătar.

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul într-un cuptor olandez mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați 1/2 cană de apă. Se acoperă și se coace la 325 CP timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Între timp, într-o cratiță mică, călește ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați ketchup-ul, oțetul, sucul de lămâie, zahărul brun, sosul Worcestershire, amidonul de porumb, ardeiul, pudra de chili, sarea, piperul și apa rămasă. Se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați fum lichid; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
6
Scurgeți picăturile din cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Se toarnă sosul peste carne. Acoperiți și coaceți cu 1 oră mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Piept în meniu? Încercați să vă asociați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Les Alexandrins Syrah cu un rating de 4.5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Les Alexandrins Syrah
Les Alexandrins Syrah
Situate între climatul semi-continental din Burgundia și climatul mediteranean din Provence, iernile sunt continentale: frig, vânt și puțină ploaie. Verile sunt mediteraneene: fierbinți cu furtuni și vânt puțin. Datorită contrastului climatic, această Syrah dezvăluie arome intense de fructe roșii și condimente și o mineralitate frumoasă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista