Pieptul la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 333 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită piept de vită, zahăr brun, ulei de canolan și suc de lămâie. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 53%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept La Grătar, Piept La Grătar, și Piept Fraged La Grătar.
Instrucțiuni
1
Puneți pieptul într-un cuptor olandez mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați 1/2 cană de apă. Se acoperă și se coace la 325 CP timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Între timp, într-o cratiță mică, călește ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați ketchup-ul, oțetul, sucul de lămâie, zahărul brun, sosul Worcestershire, amidonul de porumb, ardeiul, pudra de chili, sarea, piperul și apa rămasă. Se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Milk Duds
Pentru Ungerea Insertului
Ciocolată Semidulce Pe Baton
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați fum lichid; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
6
Scurgeți picăturile din cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Se toarnă sosul peste carne. Acoperiți și coaceți cu 1 oră mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Piept în meniu? Încercați să vă asociați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Les Alexandrins Syrah cu un rating de 4.5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Les Alexandrins Syrah
Situate între climatul semi-continental din Burgundia și climatul mediteranean din Provence, iernile sunt continentale: frig, vânt și puțină ploaie. Verile sunt mediteraneene: fierbinți cu furtuni și vânt puțin. Datorită contrastului climatic, această Syrah dezvăluie arome intense de fructe roșii și condimente și o mineralitate frumoasă.