Piept fiert în Porter

Piept fiert în Porter
Rețeta de piept fiert în Porter este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 12 porții cu 196 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ciuperci, muștar, morcovi de lire sterline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Porter Piept Fiert, Porter-coapse de pui fierte cu legume rădăcinoase, și Cupcakes Cu Ciocolată Porter, Ganache Porter, Crunch De Porumb Caramel, Bezea Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă primele 5 ingrediente în micicastron. Frecați amestecul de plante pe toată pieptul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Încălziți grăsimea de slănină într-o oală mare, foarte mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Addbrisket la oală și se fierbe pana se rumeneste,aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați pieptla platou sau foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Adauga 2cups bulion la oală și se aduce la fierbere, scrapingup rumenit biți din partea de jos a oală. Stirin porter, prune, frunze de dafin și marozahăr; se aduce la fierbere. Întoarceți pieptul în oală,cu grăsimea în jos; împrăștiați felii de ceapă peste tocover carne, apoi adăugați usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
PorterPorter
Prune UscatePrune Uscate
BulionBulion
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Cover pot; loc în cuptor și braisebrisket 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți oala din cuptor; descoperiți și întoarceți pieptul, astfel încât feliile de ceapă să cadă în lichid în oală. Întoarceți oala tooven și braise neacoperit 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați 1 cană de bulion. Acoperiți și coaceți 1 oră 30minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați pieptul pe platou sau pe o foaie de copt; adăugați încă 1 cană de bulion lalichid în oală, apoi adăugați ciuperci șimorcovi. Întoarceți pieptul în oală. Acoperiți și reveniți la cuptor; fierbeți până când carnea și morcovii sunt foarte fragede, adăugând mai mult bulionde pahare, dacă este necesar, pentru a acoperi legumele,cu aproximativ 45 de minute mai mult. Se răcește ușor.Dați la frigider neacoperit până la rece, apoiacoperiți și păstrați la rece cel puțin 1 zi șipână la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F. lingură de pe orice grăsime de pe suprafața sucurilor de tigaie pentru piept și discard.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Transferați pieptul pe placa de tăiat.Tăiați subțire pieptul peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Felii Placebrisket în tigaie mare de prăjire. Aducețisucuri de tigaie cu legume în oală pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Bateți muștarul și 1 lingură de oțet.Condimentează după gust cu sare și piper,adăugând mai mult oțet cu lingurițe, dacădorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Se toarnă sucuri de tigaie și legumepeste piept în tigaie. Acoperiți bine prăjirea cu folie rezistentă și gătiți în cuptor până când feliile de piept și legumele sunt încălzite, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
16
Serviți carnea cu legume și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
CarneCarne
17
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate75
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista