Piept fiert în Porter
Rețeta de piept fiert în Porter este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 12 porții cu 196 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ciuperci, muștar, morcovi de lire sterline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Porter Piept Fiert, Porter-coapse de pui fierte cu legume rădăcinoase, și Cupcakes Cu Ciocolată Porter, Ganache Porter, Crunch De Porumb Caramel, Bezea Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți 350 F.
Se amestecă primele 5 ingrediente în micicastron. Frecați amestecul de plante pe toată pieptul.
Încălziți grăsimea de slănină într-o oală mare, foarte mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Addbrisket la oală și se fierbe pana se rumeneste,aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pieptla platou sau foaie de copt cu margini.
Adauga 2cups bulion la oală și se aduce la fierbere, scrapingup rumenit biți din partea de jos a oală. Stirin porter, prune, frunze de dafin și marozahăr; se aduce la fierbere. Întoarceți pieptul în oală,cu grăsimea în jos; împrăștiați felii de ceapă peste tocover carne, apoi adăugați usturoi.
Cover pot; loc în cuptor și braisebrisket 1 oră.
Scoateți oala din cuptor; descoperiți și întoarceți pieptul, astfel încât feliile de ceapă să cadă în lichid în oală. Întoarceți oala tooven și braise neacoperit 30 de minute.
Adăugați 1 cană de bulion. Acoperiți și coaceți 1 oră 30minute mai mult.
Transferați pieptul pe platou sau pe o foaie de copt; adăugați încă 1 cană de bulion lalichid în oală, apoi adăugați ciuperci șimorcovi. Întoarceți pieptul în oală. Acoperiți și reveniți la cuptor; fierbeți până când carnea și morcovii sunt foarte fragede, adăugând mai mult bulionde pahare, dacă este necesar, pentru a acoperi legumele,cu aproximativ 45 de minute mai mult. Se răcește ușor.Dați la frigider neacoperit până la rece, apoiacoperiți și păstrați la rece cel puțin 1 zi șipână la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. lingură de pe orice grăsime de pe suprafața sucurilor de tigaie pentru piept și discard.
Transferați pieptul pe placa de tăiat.Tăiați subțire pieptul peste cereale.
Felii Placebrisket în tigaie mare de prăjire. Aducețisucuri de tigaie cu legume în oală pentru a fierbe.
Bateți muștarul și 1 lingură de oțet.Condimentează după gust cu sare și piper,adăugând mai mult oțet cu lingurițe, dacădorit.
Se toarnă sucuri de tigaie și legumepeste piept în tigaie. Acoperiți bine prăjirea cu folie rezistentă și gătiți în cuptor până când feliile de piept și legumele sunt încălzite, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Serviți carnea cu legume și sos.