Piept fiert dulce și acru

Piept fiert dulce și acru
Pieptul fiert dulce și acru este o rețetă evreiască care servește 10. O porție conține 621 calorii, 58G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piept, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept fiert dulce și sărat, Piept fiert cu cartofi dulci, și Piept dulce și acru.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Frecați pieptul generos cu sare și ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ulei vegetal pentru a acoperi uniform tigaia și când uleiul este fierbinte și abia începe să fumeze, adăugați pieptul și rumeniți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați pieptul într-un vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Adăugați legumele în tigaia sote. Gatiti pana se rumenesc si incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Apoi turnați legumele peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Bateți împreună roșiile, zahărul, bulionul și oțetul într-un bol de amestecare, apoi turnați-l în aceeași tigaie. Gatiti cateva minute pentru a scoate toata aroma din tigaie, apoi turnati peste piept. Ar trebui să fie cel puțin 3/4 din modul scufundat în lichid. Acoperiți vasul ușor cu folie de aluminiu și coaceți timp de 8 până la 10 ore până când se înmoaie și carnea începe să se destrame. Feliați subțire și serviți cu legume și lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinul Happy Face Syrah. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Fata Fericita Syrah Vin
Fata Fericita Syrah Vin
Marele hitter al lumii Rhone,pe nas o aromă veche de pământ-erbacee. Bright Boysenberry, fructe de mure în față, urmate de o prună minunată, finisaj de caise! Piper, cuișoare și un indiciu de rozmarin sunt factori care contribuie în această complexitate vinuri completate cu corpul său mediu și frumos culoare profundă. Perechi mare, cu o gamă largă de BBQ! Tri-tip, carne roșie și preferatul meu un burger cu brânză albastră.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista