Piept dezosat de rață Mallard

Pieptul dezosat de rață Mallard ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 4.04 pe portie. O porție conține 292 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de sos de soia, sâni de rață unică, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de rață dezosat o L ' Orange, Piept De Rață Dezosat Divin Cu Sos De Vin De Port, și Risotto De Rață Mallard Și Orz Cu Lăstari De Floarea Soarelui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, oțetul, mierea, usturoiul, ghimbirul și tarhonul pentru marinată și scufundați sânii de rață. Marinați 24 de ore la frigider.
Pregătiți grătarul cu cărbune pentru căldură indirectă: aprindeți 50 până la 60 de brichete și lăsați să ardă până când este acoperit cu cenușă, 20 până la 30 de minute și foarte fierbinte (puteți ține mâna la 1 până la 2 inci deasupra nivelului grătarului doar 1 până la 2 secunde). Împingeți porțiuni egale de cărbuni în lateral și setați o tavă de picurare umplută cu 1/2 in. sus părți cu apă în zona curățată. Grătați pielea de rață cu fața în jos peste zona curățată (închideți capacul și mențineți găurile de aerisire deschise), ungând cu marinată, 6 minute pe fiecare parte. Mutați sânii la foc direct și gătiți, cu pielea în jos, până când pielea este bine rumenită și crocantă, iar carnea este medie-rară (tăiată pentru a verifica), 5 până la 10 minute. O sticlă mică de pulverizare umplută cu apă este la îndemână pentru îmblânzirea oricăror flăcări.
Așezați pielea de rață cu fața în sus pe un platou rezistent la cuptor și acoperiți generos carnea cu marmeladă. Se fierbe la cuptor până când marmelada bulează și se îngroașă.
Se ornează cu pătrunjel și se servește.