Piept de vită înăbușit în vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka

Piept de vită înăbușit în vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka
Piept de vită înăbușit în vin roșu, cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka este un fel principal fără lactate . Această rețetă are 8 porții. O porție conține 911 calorii , 58 g de proteine și 48 g de grăsimi . Pentru 5,21 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de Hanuka . Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergi la magazin și cumpără supă de pui, hrean, făină de matzo și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute . 4 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 73% , ceea ce este solid. Piept de vită înăbușit în vin roșu , vită înăbușită în vin roșu și piept de vită înăbușit în bere cu sos Ding Dang Good sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara piept de vită: preîncălziți cuptorul la 160 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Umpleți o cratiță mică cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați usturoiul, aduceți din nou la fierbere și gătiți rapid până se înmoaie ușor, aproximativ 1 minut. Folosiți o lingură cu crepitatoare pentru a transfera usturoiul într-un bol cu apă cu gheață. Curățați-l de coajă când s-a răcit suficient pentru a putea fi manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combinați făina, sarea și piperul într-un vas mare și puțin adânc sau într-o tavă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați pieptul de vită și întoarceți-l pentru a-l acoperi pe toate părțile. Scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Încălziți uleiul într-o cratiță mare acoperită sau într-o oală olandeză la foc mediu-mare până aproape că începe să fumege.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Adăugați pieptul de vită și gătiți-l, întorcându-l des, până se rumenește bine, aproximativ 6-8 minute pe fiecare parte.
8
Transferați pe o farfurie sau un platou și turnați toată grăsimea, cu excepția a 2 linguri. Adăugați ceapa și usturoiul curățat. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând des, până se rumenește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9
Turnați vinul și amestecați pentru a îndepărta orice bucăți rumenite de pe fundul caserolei. Adăugați pasta de tomate și frunzele de dafin și cimbrul. Măriți focul la maxim și aduceți la fierbere. Gătiți rapid, amestecând des, până când aproape tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Turnați supa și aduceți din nou la fierbere. Reduceți focul la mediu și adăugați pieptul de vită. Acoperiți bine cu o folie de aluminiu, apoi acoperiți oala cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Transferați în treimea inferioară a cuptorului și gătiți până când o furculiță iese ușor atunci când este înțepată, 3 până la 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Pentru a prepara sosul de hrean: amestecați hreanul, oțetul, maioneza, chives-ul și sucul de lămâie într-un bol mic. Amestecați bine pentru a omogeniza și condimentați cu sare și piper. Ar trebui să obțineți aproximativ 1 cană. Păstrați la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Pentru a prepara discurile: amestecați supa, ouăle și margarina într-un bol mic. Adăugați sarea și făina de matzah pentru a forma un aluat moale. Acoperiți cu folie alimentară și dați la frigider până se răcește bine, aproximativ 1 oră. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată la foc mare. Folosind câte o lingură de aluat, folosiți mâinile ude pentru a forma discuri de aproximativ 3,8 cm lățime și 1,2 cm grosime. Ar trebui să obțineți aproximativ 18 discuri. Puneți-le în apa clocotită și reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când discurile sunt pufoase și gătite complet, 30-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
14
Transferați pieptul de pui din caserolă pe o suprafață de tăiat și acoperiți-l lejer cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
15
Lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Curățați ușor suprafața lichidului din caserolă cu o lingură pentru a îndepărta cât mai multă grăsime posibil.
16
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Adăugați discurile în lichidul de gătit și gătiți pe aragaz la foc mediu, acoperite, până când se înnegesc la culoare și absorb o parte din sos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
18
Tăiați pieptul de vită în felii subțiri, în unghi, în direcția opusă fibrei fibrelor. Aranjați feliile pe un platou sau o farfurie încălzită și adăugați peste ele puțină cremă de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
19
Așezați discurile pe o parte și turnați sosul în tigaie cu polonicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
20
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista