Piept de vită înăbușit în vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka
Piept de vită înăbușit în vin roșu, cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka este un fel principal fără lactate . Această rețetă are 8 porții. O porție conține 911 calorii , 58 g de proteine și 48 g de grăsimi . Pentru 5,21 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de Hanuka . Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergi la magazin și cumpără supă de pui, hrean, făină de matzo și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute . 4 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 73% , ceea ce este solid. Piept de vită înăbușit în vin roșu , vită înăbușită în vin roșu și piept de vită înăbușit în bere cu sos Ding Dang Good sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara piept de vită: preîncălziți cuptorul la 160 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Umpleți o cratiță mică cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați usturoiul, aduceți din nou la fierbere și gătiți rapid până se înmoaie ușor, aproximativ 1 minut. Folosiți o lingură cu crepitatoare pentru a transfera usturoiul într-un bol cu apă cu gheață. Curățați-l de coajă când s-a răcit suficient pentru a putea fi manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați făina, sarea și piperul într-un vas mare și puțin adânc sau într-o tavă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Adăugați pieptul de vită și întoarceți-l pentru a-l acoperi pe toate părțile. Scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
6
Încălziți uleiul într-o cratiță mare acoperită sau într-o oală olandeză la foc mediu-mare până aproape că începe să fumege.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați pieptul de vită și gătiți-l, întorcându-l des, până se rumenește bine, aproximativ 6-8 minute pe fiecare parte.
8
Transferați pe o farfurie sau un platou și turnați toată grăsimea, cu excepția a 2 linguri. Adăugați ceapa și usturoiul curățat. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând des, până se rumenește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Turnați vinul și amestecați pentru a îndepărta orice bucăți rumenite de pe fundul caserolei. Adăugați pasta de tomate și frunzele de dafin și cimbrul. Măriți focul la maxim și aduceți la fierbere. Gătiți rapid, amestecând des, până când aproape tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Turnați supa și aduceți din nou la fierbere. Reduceți focul la mediu și adăugați pieptul de vită. Acoperiți bine cu o folie de aluminiu, apoi acoperiți oala cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Grăsime De Porc înapoi
11
Transferați în treimea inferioară a cuptorului și gătiți până când o furculiță iese ușor atunci când este înțepată, 3 până la 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Pentru a prepara sosul de hrean: amestecați hreanul, oțetul, maioneza, chives-ul și sucul de lămâie într-un bol mic. Amestecați bine pentru a omogeniza și condimentați cu sare și piper. Ar trebui să obțineți aproximativ 1 cană. Păstrați la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Pentru a prepara discurile: amestecați supa, ouăle și margarina într-un bol mic. Adăugați sarea și făina de matzah pentru a forma un aluat moale. Acoperiți cu folie alimentară și dați la frigider până se răcește bine, aproximativ 1 oră. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată la foc mare. Folosind câte o lingură de aluat, folosiți mâinile ude pentru a forma discuri de aproximativ 3,8 cm lățime și 1,2 cm grosime. Ar trebui să obțineți aproximativ 18 discuri. Puneți-le în apa clocotită și reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când discurile sunt pufoase și gătite complet, 30-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
¼ Cană Grămadă De Făină
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
14
Transferați pieptul de pui din caserolă pe o suprafață de tăiat și acoperiți-l lejer cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
15
Lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Curățați ușor suprafața lichidului din caserolă cu o lingură pentru a îndepărta cât mai multă grăsime posibil.
16
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
17
Adăugați discurile în lichidul de gătit și gătiți pe aragaz la foc mediu, acoperite, până când se înnegesc la culoare și absorb o parte din sos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
18
Tăiați pieptul de vită în felii subțiri, în unghi, în direcția opusă fibrei fibrelor. Aranjați feliile pe un platou sau o farfurie încălzită și adăugați peste ele puțină cremă de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
19
Așezați discurile pe o parte și turnați sosul în tigaie cu polonicul.