Piept de vită înăbușit în vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka

Piept de vită înăbușit în vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka
Piept de vită înăbușit în vin roșu, cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka este un fel principal fără lactate . Această rețetă are 8 porții. O porție conține 911 calorii , 58 g de proteine și 48 g de grăsimi . Pentru 5,21 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de Hanuka . Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergi la magazin și cumpără supă de pui, hrean, făină de matzo și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute . 4 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 73% , ceea ce este solid. Piept de vită înăbușit în vin roșu , vită înăbușită în vin roșu și piept de vită înăbușit în bere cu sos Ding Dang Good sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara piept de vită: preîncălziți cuptorul la 160 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Umpleți o cratiță mică cu apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați usturoiul, aduceți din nou la fierbere și gătiți rapid până se înmoaie ușor, aproximativ 1 minut. Folosiți o lingură cu crepitatoare pentru a transfera usturoiul într-un bol cu apă cu gheață. Curățați-l de coajă când s-a răcit suficient pentru a putea fi manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Combinați făina, sarea și piperul într-un vas mare și puțin adânc sau într-o tavă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați pieptul de vită și întoarceți-l pentru a-l acoperi pe toate părțile. Scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Încălziți uleiul într-o cratiță mare acoperită sau într-o oală olandeză la foc mediu-mare până aproape că începe să fumege.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Adăugați pieptul de vită și gătiți-l, întorcându-l des, până se rumenește bine, aproximativ 6-8 minute pe fiecare parte.
8
Transferați pe o farfurie sau un platou și turnați toată grăsimea, cu excepția a 2 linguri. Adăugați ceapa și usturoiul curățat. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând des, până se rumenește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Turnați vinul și amestecați pentru a îndepărta orice bucăți rumenite de pe fundul caserolei. Adăugați pasta de tomate și frunzele de dafin și cimbrul. Măriți focul la maxim și aduceți la fierbere. Gătiți rapid, amestecând des, până când aproape tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Turnați supa și aduceți din nou la fierbere. Reduceți focul la mediu și adăugați pieptul de vită. Acoperiți bine cu o folie de aluminiu, apoi acoperiți oala cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Transferați în treimea inferioară a cuptorului și gătiți până când o furculiță iese ușor atunci când este înțepată, 3 până la 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Pentru a prepara sosul de hrean: amestecați hreanul, oțetul, maioneza, chives-ul și sucul de lămâie într-un bol mic. Amestecați bine pentru a omogeniza și condimentați cu sare și piper. Ar trebui să obțineți aproximativ 1 cană. Păstrați la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Pentru a prepara discurile: amestecați supa, ouăle și margarina într-un bol mic. Adăugați sarea și făina de matzah pentru a forma un aluat moale. Acoperiți cu folie alimentară și dați la frigider până se răcește bine, aproximativ 1 oră. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată la foc mare. Folosind câte o lingură de aluat, folosiți mâinile ude pentru a forma discuri de aproximativ 3,8 cm lățime și 1,2 cm grosime. Ar trebui să obțineți aproximativ 18 discuri. Puneți-le în apa clocotită și reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când discurile sunt pufoase și gătite complet, 30-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Transferați pieptul de pui din caserolă pe o suprafață de tăiat și acoperiți-l lejer cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
Lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Curățați ușor suprafața lichidului din caserolă cu o lingură pentru a îndepărta cât mai multă grăsime posibil.
16
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
17
Adăugați discurile în lichidul de gătit și gătiți pe aragaz la foc mediu, acoperite, până când se înnegesc la culoare și absorb o parte din sos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
18
Tăiați pieptul de vită în felii subțiri, în unghi, în direcția opusă fibrei fibrelor. Aranjați feliile pe un platou sau o farfurie încălzită și adăugați peste ele puțină cremă de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
19
Așezați discurile pe o parte și turnați sosul în tigaie cu polonicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
20
Serviți cald.

Ingrediente

2kgbeef brisket, preferably the 2nd cut (also called the point cut)beef brisket, preferably the 2nd cut (also called the point cut)1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș601 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui, de preferință de casăstoc de pui, de preferință de casă9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui, de preferință de casăstoc de pui, de preferință de casă2frunze de dafin uscate, de preferință turceștifrunze de dafin uscate, de preferință turcești1Oreos dublu umplut1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat7201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildry red wine (kosher)dry red wine (kosher)4mariouă, bătuteouă, bătute125pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfăină universalăfăină universală11 lingură de oregano uscatarpagic proaspăt tăiatarpagic proaspăt tăiat1201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfinely grated fresh or drained prepared horseradishfinely grated fresh or drained prepared horseradish1cap mareusturoi, separat în cuișoareusturoi, separat în cuișoare1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat11 lingură de oregano uscatsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymargarină pareve, topitămargarină pareve, topită1401 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingura otet de sherry sau suc de lamaie1 lingura otet de sherry sau suc de lamaie2241 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2mariceapă, feliată subțireceapă, feliată subțire661 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire11 lingură de oregano uscatoțet de vin alboțet de vin alb
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista