Piept De Vită La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de vită la grătar. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 725 calorii, 94G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pudră de chili, piept de vită, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Piept De Vită La Grătar, Piept De Vită La Grătar, și Piept De Vită La Grătar.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz]()
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (fără conservanți) Shiraz este fabricat din struguri crescuți pe podgoria lor biodinamică certificată, cultivată fără erbicide, fungicide sau substanțe chimice sintetice. Se face fără adaosuri de niciun fel: sulf (conservant), acid, tanin sau finări. Este un vin cu corp mediu, proaspăt, cu fructe, care este delicios savurat ca un vin tânăr. Având în vedere acest lucru, ei au PF shiraz înapoi la prima lor epocă din 2013, care încă arată unele dintre personaje vibrante minunate.Vegan