Piept de rață cu piersici prăjite și orez prăjit cu nucă-pătrunjel
Piept de rață cu piersici prăjite și orez prăjit de nucă-pătrunjel este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 858 calorii, 66g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $10.15 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 91%. Rețete similare sunt Piept de rață cu piersici prăjite și orez prăjit cu nucă-pătrunjel, Peach & Ginger glazurate piept de rață Satay cu piersici la gratar, și Piept de rață umplut cu brânză de capră, cireșe și nuci, cu glazură de șampanie.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, grea, la foc moderat, combinați orezul și 4 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 20 de minute.
3
Se întinde pe o foaie mare de copt cu margini și se dă la frigider, neacoperit, până se răcește și se usucă, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Într-o cratiță mică la foc moderat, amestecați împreună 1 cană de apă, sos de soia, suc de lămâie, ghimbir, usturoi și ulei de susan. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până se reduce cu 15%, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Susan
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Scoateți emulsia de soia-var de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Emulsii
Var
6
Preîncălziți cuptorul la 375 diametru F. În tigaie din fontă de 8 inci la foc moderat, încălziți 1 linguriță de ulei vegetal până când este fierbinte, dar nu fumează. Înveliți părțile tăiate ale piersicilor cu zahăr, transferați piersicile, tăiați partea în jos, în tigaie și gătiți până când zahărul începe să se caramelizeze, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
7
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți piersicile până când marginea pielii este ușor de ridicat de pe carne (lăsați pielea aprinsă), 6 până la 7 minute. Păstrați piersicile calde și lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
8
Pat sânii rață uscat. Folosind cuțit ascuțit, scor piele în 1-inch crosshatch model, având grijă să nu taie prin grăsime în carne de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
9
Presărați sânii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
10
În tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc moderat, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei vegetal până când este fierbinte, dar nu fumează. Lucrând în 2 loturi (ștergeți tigaia curată și adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei înainte de al doilea lot), căutați sânii de rață, cu pielea în jos, până când pielea este maro aurie și crocantă, 10 până la 12 minute. Pe măsură ce grăsimea este redată, scurgeți periodic și rezervați. Întoarceți toți cei 6 sâni în tigaie, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Piept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți sânii la coacerea dorită, 2 până la 3 minute pentru mediu-rar (termometrul cu citire instantanee introdus în sâni va citi 57°). Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
Cuptor
12
Într-o cratiță mică, grea, la foc mare, fierbeți demi-glace până când se reduce cu 25%, aproximativ 5 minute. Se amestecă untul și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
În timp ce demi-glace se reduce, prăjiți orezul: măsurați grăsimea rezervată de rață și adăugați ulei vegetal, dacă este necesar, pentru a face 3 linguri. În wok mare, bine condimentat sau tigaie mare, adâncă, grea, la foc mare, încălziți grăsimea până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Grăsime De Rață
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
14
Se adaugă șalotă și se prăjește până devine translucid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
15
Adăugați nuci, orez, pătrunjel, bulion de pui și 1 cană de emulsie de soia-var și amestecați până când orezul se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Emulsii
Pătrunjel
Nuci
Var
Orez
16
Se ia de pe foc și se menține cald.
17
Ținând cuțitul ascuțit la 45 de grade F, tăiați fiecare piept de rață în felii subțiri. Împărțiți orezul în 6 farfurii mari și așezați felii de rață peste fiecare movilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Rață întreagă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
18
Stropiți fiecare cu verde demi-glace și Mound micro deasupra.