Piept De Pui Umplut Cu Cheddar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu Cheddar. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 277 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână salsa, jumătăți de piept de pui, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare sunt Piept De Pui Umplut Cu Cheddar, Piept De Pui Umplut Cu Cheddar La Grătar, și Piept de pui umplut cu sparanghel și Cheddar.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Spray tigaie pătrată, 9x9x2 inci, cu spray de gătit. Aplatizați fiecare jumătate de piept de pui la o grosime de 1/4 inch între foile de folie de plastic sau hârtie cerată.
Se presară sare și piper.
Tăiați brânza în 4 felii, aproximativ 3x1x1/4 inci.
Așezați 1 felie de brânză în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui.
Rotiți puiul în jurul brânzei, pliați în laturi.
Ungeți untul peste rulourile de pui.
Așezați puiul, cu cusătura în jos, în tigaie.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când puiul nu mai este roz în centru.