Piept De Pui Toscan

Piept De Pui Toscan
Pieptul de pui toscan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 387 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, conserve de roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pui glazurat toscan (adaptat din Hellmann ' s Chicken Change Up), Pui Toscan, și Plăcintă Cu Oală De Pui Toscană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si ardeii in ulei timp de 4-5 minute sau pana cand sunt fragede. Se amestecă usturoiul; gatiti 1-2 minute mai mult sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Aplatizați puiul la 1/2-in. grosime; așezați peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați roșiile, bulionul, oțetul, sarea, zahărul, fulgii de piper și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20-25 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc și sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se servește cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista