Piept de pui la grătar cu Salsa de porumb carbonizată
Piept de pui la gratar cu salsa de porumb carbonizate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 256 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper de lămâie, ulei de măsline, var și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și salsa de porumb carbonizată și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar, Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, și Tacos de creveți la grătar cu salsa de porumb carbonizată.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați 2 linguri de suc de lămâie, 1/2 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare, piper de lămâie și pui într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
În timp ce puiul marinează, încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie din fontă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați porumb, ceapă și ardei grași; se sotează 4 până la 5 minute sau până se înnegresc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Transferați amestecul de porumb într-un bol; amestecați 1 lingură suc de lămâie, 1/2 lingură ulei, 1/4 linguriță sare, coriandru și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Locul de pui pe gratar raft acoperite cu spray de gătit; gratar 4-5 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Serviți puiul cu salsa și felii de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Tei
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dientes De Ajo
9
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm