Piept de pui la grătar cu Salsa de porumb carbonizată

Piept de pui la gratar cu salsa de porumb carbonizate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 256 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper de lămâie, ulei de măsline, var și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și salsa de porumb carbonizată și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar, Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, și Tacos de creveți la grătar cu salsa de porumb carbonizată.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de suc de lămâie, 1/2 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare, piper de lămâie și pui într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 30 de minute.
În timp ce puiul marinează, încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie din fontă la foc mare.
Adăugați porumb, ceapă și ardei grași; se sotează 4 până la 5 minute sau până se înnegresc ușor.
Transferați amestecul de porumb într-un bol; amestecați 1 lingură suc de lămâie, 1/2 lingură ulei, 1/4 linguriță sare, coriandru și piper negru.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Locul de pui pe gratar raft acoperite cu spray de gătit; gratar 4-5 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Serviți puiul cu salsa și felii de tei.
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.