Piept De Pui Grecesc
Pieptul de pui grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: lămâie, sare, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Încercați Piept De Pui Grecesc, Piept De Pui În Stil Grecesc, și Piept De Pui Grecesc Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ridicați ușor pielea de pe pieptul de pui fără a o detașa; așezați 2 căței de usturoi sub pielea fiecărui sân. Înlocuiți pielea.
Frecați sânii uniform cu ulei de măsline și presărați sare, piper și oregano.
Așezați feliile de lămâie într - un vas de copt de 13 x 9 inci și aranjați pieptul de pui peste lămâie.
Presărați măsline în jurul puiului.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când ați terminat.
Se scoate din cuptor și se presară cu brânză feta.