Piept De Pui Cu Usturoi În Stil Grecesc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pieptul de pui cu usturoi în stil grecesc. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.76 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 183 calorii. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, jumătăți de piept de pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Piept De Curcan În Stil Grecesc, Cuptor cu usturoi piept de pui prăjit cu os în piele (alias piept de pui despicat), și Burgeri De Curcan În Stil Grecesc + Maioneză Cu Mărar De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 3 fante în fiecare piept de pui pentru a permite marinadei să pătrundă. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, sarea, piperul și boia de ardei timp de aproximativ 30 de secunde.
Puneți puiul într-un castron mare și turnați marinada peste. Folosind mâinile, lucrați marinada în pui. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și grătarul ușor cu ulei.
Gatiti puiul pe gratar pana cand carnea nu mai este roz si sucurile se limpezesc.