Piept de pui cu ardei
Piept de pui cu ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de unt, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Piept de pui cu ardei, Piept de pui prăjit cu ardei, și Piept de pui Hawaiian cu ardei gras și ananas.
Instrucțiuni
Așezați fiecare piept de pui între 2 foi de hârtie pergament și lire la o grosime uniformă de 1/2 inci.
Se presară cu sare. Înveliți puiul pe ambele părți cu făină; scuturați excesul.
Cald 2 Linguri. uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti puiul pana devine auriu pe ambele parti si gatiti-l, 8-10 minute.
Transferați pe o farfurie; capac.
Încălziți uleiul rămas în tigaie. Saut usturoi până la parfumat, 30 de secunde.
Adăugați ardeii și sotati timp de 1 minut.
Adăugați bulion, oțet și zahăr; se aduce la fierbere, răzuire până biți rumenite din tigaie. Reduceți căldura; se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați untul și pătrunjelul până se topește untul.
Se toarnă sosul peste pui și se servește.