Piept de grătar afumat

Piept de grătar afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de grătar afumat. Pentru 3,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, zahăr brun, ceapă și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic, Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic, și Pui de lemn ' S BBQ afumat carne de vită piept.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se amestecă condimentele într-un castron mic. Frecați întreaga perie cu amestecul de condimente, așezați-o pe o foaie de copt, acoperiți și lăsați să stea la frigider cel puțin 1 oră sau până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului.
4
Așezați pieptul în fumător, cu partea grasă în jos și fumați timp de 4 până la 5 ore sau până când este extrem de fraged. Ungeți cu mopul la fiecare 30 de minute.
5
Așezați toate ingredientele într-o cratiță medie, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mediu timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Brisket. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate42
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista