Piept De Fiesta Prăjit La Cuptor

Pieptul Fiesta prăjit la cuptor este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 839 calorii, 53G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper măcinat, oțet de cidru, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Vită Prăjit La Cuptor Texas, Piept De Vită Prăjit La Cuptor Texas, și Piept Fiesta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ardeii iute intr-o tigaie la foc mare 5 minute sau pana cand sunt parfumati, intorcandu-se des.
Îndepărtați tulpinile și semințele din ardei iute.
Puneți ardeii iute într-un castron mare; adăugați 4 căni de apă clocotită și lăsați să stea 20 de minute.
Procesați ardei iute, oțet, următoarele 8 ingrediente și 3/4 linguriță. sare într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Se presară piper și restul de 2 1/4 linguriță. sare peste piept.
Așezați pieptul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar foarte mare sau într-un vas mare de mică adâncime.
Se toarnă amestecul de chile peste piept; frecați pieptul cu amestecul de chile. Sigilați sau acoperiți și răciți 2 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți pieptul din marinată, aruncând marinada. Înfășurați pieptul cu folie de aluminiu rezistentă și puneți-l într-o tigaie cu jeleu.
Coaceți 3 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 195 și pieptul este foarte fraged.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri. Strângeți sucul din tei peste piept înainte de servire.
Notă: guajillo chiles și oregano Mexican pot fi găsite pe culoarul de condimente al magazinelor alimentare specializate sau pe piețele mexicane.
* Oregano uscat poate fi înlocuit cu oregano Mexican.