Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi

Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi
Pieptul de curcan prăjit cu ierburi este un fără gluten și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 18 și costă 2,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 245 calorii. Un amestec de salvie, piept de curcan, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încearcă piept de curcan prăjit cu slănină și ierburi, Presate Ierburi și condimente piept de curcan, dovleac - dovlecel brioșă Stuffin ' cu Chipotle sos, și Eu Zic Să Mâncăm Curcan! Piept De Curcan Prăjit Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Slăbiți pielea din carnea pieptului de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
CarneCarne
3
Așezați pieptul de curcan într-o oală mare pentru cuptor sau cuptor olandez cu capac și turnați supa de pui peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Piept De CurcanPiept De Curcan
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
4
Amestecați untul topit cu granule de bulion de pui, salvie, sărat, rozmarin și cimbru într-un castron. Ridicați pielea slăbită și turnați puțin mai mult de jumătate din amestecul de unt-plante sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De PuiGranule De Bouillon De Pui
RozmarinRozmarin
UntUnt
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul de plante rămase peste piele. Acoperiți oala.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore; întoarceți pieptul de curcan și prăjiți încă 1 oră; întoarceți din nou și prăjiți până când sucurile curg limpede și un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a sânului, fără a atinge osul, citește 180 de grade F (80 de grade C), 1 oră suplimentară (5 ore în total). Ungeți curcanul cu picături de tigaie și lăsați să stea cu 5 până la 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții18
Scor De Sănătate18
Revista