Piept De Curcan La Grătar Piperat

Piept De Curcan La Grătar Piperat
Pepper piept de curcan la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 189 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, jeleu de ardei jalapeno, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Rață Piperat, Piept De Curcan La Grătar, și Piept De Curcan La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, sarea, scorțișoara, cayenne și muștarul. Cu degetele, slăbiți cu atenție pielea de pe ambele părți ale pieptului de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
MuștarMuștar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți jumătate din amestecul de condimente sub pielea de curcan; fixați pielea pe partea inferioară a sânului cu scobitori din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
3
Întindeți amestecul de condimente rămas pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
TigaieTigaie
5
Puneți curcanul peste tigaia de picurare, grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
6
Într-o cratiță mică, combinați bulionul, oțetul, jeleul și uleiul. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 2 minute sau pana cand jeleul se topeste. Puneți deoparte 1/2 cană. Ungeți curcanul cu o parte din amestecul de jeleu rămas. Grătiți cu 1 până la 1-1 / 2 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 170 km.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
JeleuJeleu
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
8
Îndepărtați și aruncați pielea de curcan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
9
Periați cu amestec de jeleu rezervat înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții15
Scor De Sănătate11
Revista