Piept De Curcan La Grătar Piperat
Pepper piept de curcan la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 189 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, jeleu de ardei jalapeno, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Rață Piperat, Piept De Curcan La Grătar, și Piept De Curcan La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, sarea, scorțișoara, cayenne și muștarul. Cu degetele, slăbiți cu atenție pielea de pe ambele părți ale pieptului de curcan.
Întindeți jumătate din amestecul de condimente sub pielea de curcan; fixați pielea pe partea inferioară a sânului cu scobitori din lemn.
Întindeți amestecul de condimente rămas pe piele.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Puneți curcanul peste tigaia de picurare, grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 30 de minute.
Într-o cratiță mică, combinați bulionul, oțetul, jeleul și uleiul. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 2 minute sau pana cand jeleul se topeste. Puneți deoparte 1/2 cană. Ungeți curcanul cu o parte din amestecul de jeleu rămas. Grătiți cu 1 până la 1-1 / 2 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 170 km.
Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați și aruncați pielea de curcan, dacă doriți.
Periați cu amestec de jeleu rezervat înainte de feliere.