Piept De Carne De Vită Uscată
Reteta uscat freca piept de carne de vită este gata în aproximativ 5 ore și 15 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 10. Acest curs principal are 360 calorii, 47G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, carne de vită, fum lichid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, BBQ Carne de vită piept, și Piept De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Așezați pieptul într-un vas de copt din sticlă, cu partea grasă în jos.
Amestecați condimentele de friptură din Montreal și fulgii de ardei roșu împreună într-un bol mic; frecați ferm pieptul pentru a apăsa în carne. Întoarceți pieptul și continuați să condimentați partea grasă.
Amestecați stocul de vită, sucul de lămâie și fumul lichid împreună în castron; stropiți peste pieptul condimentat. Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ 5 ore.
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Bunnell family Cellar Mountain Syrah cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Bunnell Familie Pivniță Munte Syrah
Unul dintre cele mai mici AVA, Red Mountain este limitat la un singur deal frumos, central în regiunea producătoare de vin din statul Washington. Terroirul și clima din zona exclusivă de creștere Se combină pentru a crea fructe cu aromă intensă. Un fruct moale, catifelat, negru strălucitor, echilibrat de cacao neîndulcit întunecat, toate se combină pentru a crea o complexitate și o profunzime de caracter potrivite pentru îmbătrânirea prelungită.