Piept cu morcovi și ceapă
Pieptul cu morcovi și ceapă este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 415 calorii, 49G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 3,32 USD pe porție. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de oregano, piper, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Piept Cu Coajă De Hrean Cu Morcovi, Piept fiert cu bere cu morcovi și păstârnac, și Piept Fiert Cu Morcovi, Usturoi Și Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați pieptul într-o tigaie grea. Într-un castron mic, combinați sarea, piperul, usturoiul și oregano. Frecați amestecul pe piept. Puneți morcovii, țelina, ceapa și frunzele de dafin pe piept și turnați suficient suc de roșii pentru a ajunge la aproximativ 3/4 din calea cărnii și legumelor. Acoperiți partea superioară a tigaiei cu 2 foi de hârtie pergament, apoi cu folie de aluminiu. (Sucul de roșii va reacționa neplăcut cu folia de aluminiu dacă se ating.)
Coaceți timp de 3 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea din tigaie și păstrați-o caldă.
Așezați tigaia pe 2 arzătoare și fierbeți legumele și sosul la foc mediu încă 30 de minute sau până când sosul se îngroașă.
Pentru a servi, feliați carnea peste cereale.