Piei de cartofi de șuncă și Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați piei de cartofi de șuncă și Cheddar. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 134 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, scallions, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Piei De Cartofi Cheddar Cu Bacon, Piei de cartofi Chorizo și Cheddar, și Piei de cartofi cu Cheddar, slănină și șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți cartofii pe foaia de copt 25-30 de minute sau până se înmoaie; se lasă deoparte să se răcească. Preîncălziți broiler cu raft în cea mai înaltă poziție.
Înjumătățiți cartofii fierți pe lungime. Scoateți carnea, lăsând o margine de 1/4 inch; transferați carnea de cartof (aproximativ 2 căni) într-un castron. Mash cartofi cu smantana si 2 linguri de apă; se condimentează cu sare un piper. Ori în scallions albi și șuncă; lingura de umplere în coji de cartofi.
Aranjați piei de cartofi umplute pe o foaie de copt; presărați uniform cu brânză. Se fierbe 5 minute sau până se topește brânza. Spinkle cu verdeață de scallion înainte de servire, dacă doriți.