Tandoori picior de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 690 calorii, 65g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $6.18 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, chimen măcinat, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miel Tandoori, Tandoori-picior de miel condimentat, și Lamb Tandoori Hoagies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, amestecați 1/2 cană de suc de lămâie cu 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Așezați mielul în tigaie și acoperiți bine cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați mielul să stea în suc timp de 30 de minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mazare Decojita, Optional
4
Într-un castron mare, amestecați iaurtul cu uleiul, usturoiul, ghimbirul, muștarul uscat, chimenul, nucșoara, cardamomul, piperul negru, scorțișoara, turmericul și cayenne. Se amestecă 2 lingurițe de sare și restul de 2 linguri de suc de lămâie. Cu un cuțit mic, faceți fante adânci de 1 inch peste tot mielul. Înveliți bine mielul cu marinada, împingându-l în fante. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pudră De Muștar
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Mazare Decojita, Optional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aprindeți un grătar cu cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți piciorul de miel din marinată, lăsând pe un strat gros. Mutați cărbunii fierbinți într-o parte a grătarului și așezați o tigaie de picurare vizavi de cărbuni. Puneți mielul peste tigaia de picurare, acoperiți grătarul și gătiți până când este glazurat și un termometru citit instantaneu înregistrează 140 pentru mediu, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Miel
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
7
Tapetați un platou cu ceapa și presărați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Așezați piciorul de miel deasupra, periați-l cu untul topit și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Tăiați mielul în felii și serviți cu pene de lămâie.