Tandoori picior de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 690 calorii, 65g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $6.18 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, chimen măcinat, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miel Tandoori, Tandoori-picior de miel condimentat, și Lamb Tandoori Hoagies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, amestecați 1/2 cană de suc de lămâie cu 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Așezați mielul în tigaie și acoperiți bine cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Lăsați mielul să stea în suc timp de 30 de minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Mazare Decojita, Optional
4
Într-un castron mare, amestecați iaurtul cu uleiul, usturoiul, ghimbirul, muștarul uscat, chimenul, nucșoara, cardamomul, piperul negru, scorțișoara, turmericul și cayenne. Se amestecă 2 lingurițe de sare și restul de 2 linguri de suc de lămâie. Cu un cuțit mic, faceți fante adânci de 1 inch peste tot mielul. Înveliți bine mielul cu marinada, împingându-l în fante. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pudră De Muștar
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Mazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De Verjuic
5
Aprindeți un grătar cu cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți piciorul de miel din marinată, lăsând pe un strat gros. Mutați cărbunii fierbinți într-o parte a grătarului și așezați o tigaie de picurare vizavi de cărbuni. Puneți mielul peste tigaia de picurare, acoperiți grătarul și gătiți până când este glazurat și un termometru citit instantaneu înregistrează 140 pentru mediu, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Miel
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Tapetați un platou cu ceapa și presărați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
8
Așezați piciorul de miel deasupra, periați-l cu untul topit și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Tăiați mielul în felii și serviți cu pene de lămâie.