Picior de miel fiert cu vin cu usturoi

Picior de miel fiert cu vin cu usturoi
Piciorul de miel fiert cu vin cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,9 USD pe porție. O porție conține 515 calorii, 58G de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de unt, usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picior de miel fiert cu vin cu usturoi, Picior De Miel Fiert Cu Vin Roșu, și Cozi De Miel Fiert Cu Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați mielul într-o tigaie mare. Frecați peste tot cu jumătate de usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Așezați capete de usturoi înjumătățite în jurul mielului, tăiate cu fața în sus. Împrăștiați 1 buchet de cimbru peste și în jurul mielului. Friptură de miel 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. Se fierbe vinul într-o cratiță mare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se toarnă vin în jurul mielului. Acoperiți și prăjiți până când mielul este foarte fraged, cu aproximativ 2 ore și 45 de minute mai mult. (Se poate face cu 1 zi înainte. Rece, neacoperit, 1 oră. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți, acoperit, în cuptorul de 350 km F timp de 30 de minute înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați mielul și capetele de usturoi pe platou. Cort cu folie. Folosind lingura cu fante, îndepărtați crenguțele de cimbru și cojile de usturoi din sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați tigaia la foc mediu-mare pe plită. Aduceți sucurile la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Adăugați untul și usturoiul tocat rămas. Se fierbe până când sucurile se îngroașă ușor, aproximativ 12 minute. Condimentează jus cu sare și piper. Felie de miel; lingura jus peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista