Picior De Miel Cu Unt La Grătar Cu Jeleu Proaspăt De Mentă-Piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu unt la grătar cu jeleu proaspăt de mentă și piper. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 4.73 pe portie. O porție conține 661 calorii, 45g de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de piper, marsala, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete crocante de miel și jeleu proaspăt de mentă, Miel la grătar cu jeleu de mere-mentă, și Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar.
Instrucțiuni
1
Faceți aproximativ 8 incizii mici pe partea grasă a Mielului și introduceți o jumătate de usturoi zdrobită și niște rozmarin în fiecare fantă. Frecați mielul pe ambele părți cu uleiul de măsline, Marsala, usturoiul rămas și rozmarinul, menta, sarea și piperul și puneți-l la frigider peste noapte sau lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei răcoroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Ungeți ușor grătarele cu ulei de șofrănel. Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar cu gaz sau cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănel
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Dacă Mielul a fost la frigider, aduceți-l la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
4
Scoateți carnea din marinată și scurgeți-o ușor, lăsând o parte din marinată să rămână pe Miel pentru un plus de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Când focul este mediu-fierbinte (dacă folosiți cărbune, cărbunii vor fi cenușii și ușor strălucitori), așezați mielul pe grătar și gătiți 15-20 de minute pe fiecare parte (în funcție de cât de fierbinte este focul), ungând frecvent cu marinada rămasă. Mutați mielul în partea laterală a grătarului departe de căldura directă și continuați să gătiți cu 10 până la 15 minute mai mult, rotind o dată sau până când temperatura internă înregistrează 130 până la 135 de grade pentru mediu-rar și 140 până la 145 de grade pentru mediu
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți mielul de pe grătar și lăsați-l să se odihnească, ușor acoperit, pe o placă de sculptură cu 10 minute înainte de feliere. Sculptați în felii de 1/4 inch și serviți imediat cu jeleu de șapte ardei Foster cu mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Ardei
Mentă Proaspătă
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
1
Face 1 1/2 cani jeleu
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2
Combinați jeleul cu menta, oțetul și piperul într-un castron și bateți până când toate ingredientele sunt amestecate. Se dă la frigider într-un recipient etanș până când este gata de utilizare sau până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Gust
4
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA