Picior De Miel Cu Unt La Grătar Cu Jeleu Proaspăt De Mentă-Piper

Picior De Miel Cu Unt La Grătar Cu Jeleu Proaspăt De Mentă-Piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu unt la grătar cu jeleu proaspăt de mentă și piper. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 4.73 pe portie. O porție conține 661 calorii, 45g de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de piper, marsala, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete crocante de miel și jeleu proaspăt de mentă, Miel la grătar cu jeleu de mere-mentă, și Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar.

Instrucțiuni

1
Faceți aproximativ 8 incizii mici pe partea grasă a Mielului și introduceți o jumătate de usturoi zdrobită și niște rozmarin în fiecare fantă. Frecați mielul pe ambele părți cu uleiul de măsline, Marsala, usturoiul rămas și rozmarinul, menta, sarea și piperul și puneți-l la frigider peste noapte sau lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei răcoroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Ungeți ușor grătarele cu ulei de șofrănel. Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar cu gaz sau cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănelUlei De șofrănel
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Dacă Mielul a fost la frigider, aduceți-l la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Scoateți carnea din marinată și scurgeți-o ușor, lăsând o parte din marinată să rămână pe Miel pentru un plus de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Când focul este mediu-fierbinte (dacă folosiți cărbune, cărbunii vor fi cenușii și ușor strălucitori), așezați mielul pe grătar și gătiți 15-20 de minute pe fiecare parte (în funcție de cât de fierbinte este focul), ungând frecvent cu marinada rămasă. Mutați mielul în partea laterală a grătarului departe de căldura directă și continuați să gătiți cu 10 până la 15 minute mai mult, rotind o dată sau până când temperatura internă înregistrează 130 până la 135 de grade pentru mediu-rar și 140 până la 145 de grade pentru mediu
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți mielul de pe grătar și lăsați-l să se odihnească, ușor acoperit, pe o placă de sculptură cu 10 minute înainte de feliere. Sculptați în felii de 1/4 inch și serviți imediat cu jeleu de șapte ardei Foster cu mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Face 1 1/2 cani jeleu
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2
Combinați jeleul cu menta, oțetul și piperul într-un castron și bateți până când toate ingredientele sunt amestecate. Se dă la frigider într-un recipient etanș până când este gata de utilizare sau până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Gust
4
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista