Pfeffernuesse IV
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pfeffernuesse IV. O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 60. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, scorțișoară măcinată, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 10%. Încercați Pfeffernuesse Cookie-Uri, Pfeffernuesse Glazurat, și Pfeffernuesse (Turtă Dulce Piperată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara și ienibaharul. Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați melasa și untul.
Se încălzește, amestecând ocazional, până când untul se topește.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Când amestecul s-a răcit, bateți ouăle. Amestecați amestecul de melasă în ingredientele uscate până se amestecă uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Rulați aluatul în bile de 1 inch și așezați-le la o distanță de 2 inci pe foile de prăjituri.
Coaceți timp de 12 până la 14 minute în cuptorul preîncălzit sau până când este ferm. În timp ce prăjiturile sunt încă calde, aruncați-le într-o pungă cu zahăr de cofetari și aruncați-le pentru a acoperi. Când se răcește, aruncați din nou cu zahăr.