Pfeffern
Pfeffern ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 72. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, nuci pecan, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pfeffern, Pfeffernusse, și Cookie-Uri Pfeffernusse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți 1/2 cană de unt și zahărul brun până se amestecă bine.
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează. Într-un castron mic, amestecați bicarbonatul de sodiu în 1 lingură de apă fierbinte până se dizolvă; bateți în amestecul de unt.
Într-un castron mediu, amestecați făina, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele, ghimbirul și sarea.
Se adaugă în amestecul de unt, se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până se amestecă bine. Se amestecă nucile pecan și citronul.
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare porție într-un buștean de aproximativ 11 inci lungime și 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați buștenii separat în hârtie cerată și congelați până când sunt suficient de Fermi pentru a felia, cel puțin 1 oră.
Tăiați buștenii transversal în runde groase de 1/4 inci și așezați aproximativ 1 inch în afară pe foi de copt cu unt de 12 pe 15 inci.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc ușor, 8 până la 12 minute; dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Lăsați cookie-urile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a transfera pe rafturi pentru a se răci complet.