Pește și chipsuri din California

Pește și chipsuri din California
Reteta California Fish and Chips este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 6. Pentru $11.92 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 3727 calorii, 71G de proteine, și 370g de grăsime per portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sriracha, halibut, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), Bere pește bătut (pește și chipsuri), și Tacos de pește, Stil Hotel California pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați suficient ulei pentru a umple o friteuză aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Încălziți uleiul la 350 de grade F. uscați peștele cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Presărați peștele cu sare și piper. Înmuiați peștele în făină și atingeți excesul de făină. Apoi înmuiați peștele în spălarea ouălor și apoi pesmetul, asigurându-vă că se acoperă uniform. Repetați procesul cu fiecare File, apoi aruncați cu grijă peștele acoperit în friteuză. Gătiti peștele în loturi până se rumenesc pe ambele părți, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Scoateți din friteuză și așezați pe prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Serviți lămâi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Se serveste cu alegerea de Chips - uri și Guacamole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
7
Spălați, clătiți și uscați cartofii. Apoi feliați la lățimea scândurilor de 1/2 inci, de la capăt la capăt. Repetați procesul prin tăierea longitudinală,pentru a produce cartofi prăjiți de 1/2 inch cu 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
8
Tăiați toți cartofii, clătiți cu apă rece și uscați peste prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Încălziți uleiul la 350 de grade F într-o friteuză adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
10
Apoi albiți cartofii prăjiți până când exteriorul începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
11
Scoateți din friteuză și lăsați să se usuce la aer, apoi refrigerați pe tigăile de copt. Fries trebuie să se răcească 1 o oră în cooler înainte de stivuire în vase de depozitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Întoarceți uleiul la 350 de grade. Aruncați 10 cartofi prăjiți pe comandă, gătind până se rumenesc crocant, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
13
Scoateți coșul, lăsați excesul de ulei să picure, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
14
Într-un bol, cu o lingură de lemn, zdrobiți avocado și sucul de lămâie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Adăugați cilantro, roșiile, sarea și Sriracha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SrirachaSriracha
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
16
Se servește imediat sau se dă la frigider până la servire.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista