Pește și chipsuri cu ulei de busuioc

Pește și chipsuri cu ulei de busuioc
Pește rețetă și Chips-uri cu ulei de busuioc ar putea satisface pofta ta scoțian în jurul 1 oră și 25 de minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 1265 calorii, 53G de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $ 9.7 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei vegetal, chervil, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Bere pește bătut (pește și chipsuri), Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), și Pește Și Chipsuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a pregăti cartofii, feliați cartofii foarte subțiri folosind o mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
3
Așezați felii pe un prosop și uscați. Într-o tigaie, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați feliile de cartofi. Uleiul nu ar trebui să fie foarte fierbinte, doriți să albiți cartofii, dar nu ar trebui să aibă nici o culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scurgeți și uscați cartofii. Creșteți căldura uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Puneți 1 frunză de cilantro pe o felie de cartof și acoperiți cu o altă felie de cartof. Apăsați ferm cele două felii și prăjiți rapid până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6
Se scurge și se lasă deoparte. Repetați acest proces până când aveți suficient pentru a vă servi oaspeții.
7
Pentru a face piureul de mazăre, transpirați ceapa timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Adăugați usturoiul și transpirați încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9
Adăugați vinul și reduceți la jumătate. Odată ce lichidul s-a redus, adăugați smântâna și reduceți până când sosul acoperă spatele unei linguri de lemn. Dezghețați mazărea și adăugați-le la amestecul de cremă. Folosind un blender, amestec de piure, lăsați deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Pentru salata de plante: Faceți pansamentul combinând oțetul, sucul de lămâie și uleiul de măsline extravirgin. Aruncați toate ierburile în pansament și reglați condimentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
11
Pentru sosul de șofran, combinați ceapa tocată, morcovii, prazul și vinul alb într-o cratiță și reduceți cu 3/
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
șofranșofran
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Odată ce lichidul s-a redus, adăugați smântâna grea și șofranul și lăsați să se reducă în continuare până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute la foc mediu. Treceți sosul printr-o strecurătoare și reveniți la cratiță. La căldură scăzută, adăugați încet bucăți mici de unt, amestecând constant sosul. Puneți sosul deoparte și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
șofranșofran
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
13
Pentru a face aluatul tempura, amestecați gălbenușul de ou, făina, vinul și apa și amestecați, asigurându-vă că nu există bulgări. Nu amestecați prea mult aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Într-o oală mare, încălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Pentru a pregăti peștele, înmuiați bucățile de pește în aluatul de tempura. Prăjiți peștele aproximativ 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
16
Scoateți peștele și scurgeți-l pe prosoape de hârtie. Condimentează cu sare în timp ce peștele este încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
17
Pentru a servi, așezați bucățile de pește pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
18
Adăugați salata de plante pe partea laterală a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
19
Așezați o lingură mică de piure de mazăre pe farfurie și stropiți puțin sos de șofran în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
20
Serviți cu chipsuri de coriandru și stropiți cu ulei de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,1 ceapa rosie, cubulete mici1 ceapa rosie, cubulete mici2(iarnă)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional2morcovi, tocațimorcovi, tocați57Nuci de orice fel (tocate)frunze de țelină, tocatefrunze de țelină, tocate1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)chervilchervil1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)tăiate în bucăți de 1/2 inch, clătiți și rezervați frunzele frumoase, pentru decortăiate în bucăți de 1/2 inch, clătiți și rezervați frunzele frumoase, pentru decor3crenguțemărarmărar2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec1soiuri de ciupercisoiuri de ciuperci227Nuci de orice fel (tocate)John Dory fishJohn Dory fish2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăinăfăină57Nuci de orice fel (tocate)coriandru proaspătcoriandru proaspăt11 kilogram de dovlecel,mentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată1cățel de usturoi, decojit și tocatcățel de usturoi, decojit și tocat227Nuci de orice fel (tocate)halibuthalibut170Nuci de orice fel (tocate)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)4langustinelangustine1praz, tocatpraz, tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 căpșună, decojită1 căpșună, decojită2(iarnă)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin454Nuci de orice fel (tocate)mazăre congelatămazăre congelată567Nuci de orice fel (tocate)cartoficartofi28Nuci de orice fel (tocate)rachetă (rucola)rachetă (rucola)5șuvițe șofranșuvițe șofran227Nuci de orice fel (tocate)maioneza, plus mai mult, la nevoiemaioneza, plus mai mult, la nevoie4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper41 dovlecel mic, nedecojit și tocat1 dovlecel mic, nedecojit și tocat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei vegetalUlei vegetal1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 lingură Dijon sau muștar integral1 lingură Dijon sau muștar integral2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă receapă rece1mareceapa alba, cubuleteceapa alba, cubulete170Nuci de orice fel (tocate)1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).454Nuci de orice fel (tocate)1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista