Pește Și Chipsuri
Pește și Chips-uri este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 367 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați ouă, bere, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați peștele, dacă este înghețat.
Tăiați în bucăți de 3x2 inch. Clătiți peștele și uscați-l cu prosoape de hârtie. Acoperiți și refrigerați până când este nevoie.Pentru chipsuri, tăiați cartofii pe lungime în pene de 3/8 inci lățime. Se usucă cu prosoape de hârtie. Într-o cratiță de 3 litri sau o friteuză adâncă, încălziți 2 inci de ulei de gătit sau scurtați la 375 de grade F. prăjiți cartofii, 1/4 la un moment dat, timp de 4 până la 6 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți cartofii și scurgeți-i pe prosoape de hârtie.
Transferați cartofii pe o grătar pe o foaie de copt, aranjându-i într-un singur strat. Păstrați cald într-un cuptor de 300 de grade F.Între timp, pentru aluat, amestecați făina, ouăle, berea, praful de copt și 1/2 linguriță de sare și piper într-un bol mediu de amestecare. Bateți cu un bătător rotativ sau cu un tel de sârmă până se omogenizează. Scufundați peștele în aluat. Prăjiți peștele în friteuza adâncă sau uleiul fierbinte, 1-2 bucăți la un moment dat, până când acoperirea este maro aurie și fulgii de pește ușor cu o furculiță, întorcându - se o dată-aproximativ 3-4 minute.
Scurgeți peștele gătit pe prosoape de hârtie, transferați-l pe o altă foaie de copt și păstrați-l cald în cuptorul de 300 de grade în timp ce prăjiți peștele rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.