Pește-Spadă Milanez
Swordfish Milanese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 632 calorii, 36g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Risotto în stil milanez (Risottan alla Milanese), Asparagi alla milanese (sparanghel în stil milanez), și Risotto alla milanese (Risotto în stil milanez).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați panko într-un vas de plăcintă. Într-un alt fel de plăcintă, bateți ouăle pentru a se amesteca. Tapetați o tăietură mare cu folie de plastic.
Așezați 2 fripturi de pește-spadă pe folie de plastic, la aproximativ 2 inci distanță.
Puneți o altă foaie de folie de plastic peste fripturi. Folosind partea plată a unui ciocan de carne sau a unui sucitor greu, aplatizați ușor fripturile de pește-spadă la o grosime de 1/4 inch.
Îndepărtați folia de plastic superioară și presărați peștele-spadă cu sare și piper pe ambele părți. Puneți deoparte fripturile de pește-spadă și aplatizați și condimentați restul de 2 fripturi, folosind folia de plastic pentru a ajuta din nou. Dip fiecare friptură în ou, apoi panko, acoperire complet și patting să adere.
Lucrând în loturi, topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei de măsline ușor într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Așezați 2 fripturi de pește-spadă acoperite în tigaie și gătiți până se rumenesc și crocante și tocmai gătite la mijloc, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un suport de răcire setat pe o foaie de copt și cort ușor cu folie pentru a vă menține cald (nu sigilați cu folie sau pâinea va deveni umedă). Repetați cu restul de unt, ulei de măsline și 2 fripturi de pește-spadă.
Bateți sucul de lămâie și uleiul de măsline extravirgin într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați rucola și năsturelul și aruncați ușor pentru a acoperi. Condimentează salata, după gust, cu sare și piper.
Transferați fripturile de pește-spadă în farfurii. Se acoperă cu salata și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Duck Pond Pinot Gris. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Iaz De Rață Pinot Gris]()
Iaz De Rață Pinot Gris
Pinot Gris-ul nostru se caracterizează prin aromele sale tropicale și aciditatea strălucitoare. Aromele și aromele de caș de lămâie, nectarină, floare de soc, grapefruit domină, finisând crocant și uscat.