Pește-spadă cu Salsa de căpșuni

Peștele-spadă cu Salsa de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână căpșuni, coajă de tei, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pește-spadă cu Salsa de căpșuni, Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya, și Pește-spadă ars cu salsa de mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Așezați oțetul într-un vas nemetalic superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Adăugați pește, întorcându-se pentru a acoperi cu oțet. Faceți Salsa De Căpșuni.
Scurgeți peștele; aruncați oțetul. Acoperiți și grătați peștele la 4 inci de la foc mediu 10 până la 15 minute, rotind o dată, până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Scoateți peștele pe platou. Imediat top cu salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.