Pește-Spadă Cu Rozmarin La Grătar
Peștele spadă de rozmarin la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 166 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.61 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, fripturi de pește-spadă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Rețete similare includ Pește-spadă la grătar cu rozmarin, Pește-spadă la grătar cu rozmarin, și Pește-Spadă La Grătar Cu Rozmarin.
Instrucțiuni
Aranjați fripturile într-un vas mare de copt.
Combinați rozmarinul tocat, coaja de lămâie și usturoiul; apăsați uniform pe o parte a fiecărei fripturi. Acoperiți și marinați la frigider 1 oră.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați grătarul pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Puneți fripturile pe raft.
Combinați sucul de lămâie și piperul și periați fripturile. Gratar, neacoperit, 6 minute pe fiecare parte sau până la făcut, ungand frecvent cu amestec de suc de lamaie.
Garnisiți cu pene de lămâie și crengute de rozmarin, dacă doriți.
Notă: experții în sănătate ne spun să mâncăm pește des-este bine pentru inimile noastre. Dar unele tipuri de pești prădători, cum ar fi peștele-spadă și rechinul, ar trebui consumate doar o dată pe săptămână, deoarece acești pești absorb și depozitează mercurul și alți contaminanți din apa în care trăiesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris