Pește Prăjit Simplu Din New England

Pește Prăjit Simplu Din New England
Simplu New England pește prăjit este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare includ Supă De Pește Din New England, Supă De Pește Din New England, și New England Pește Coace.

Instrucțiuni

1
Amestecați albușurile de ou și apa împreună cu o furculiță într-un bol larg și puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Amestecați făina de porumb, făina și piperul împreună cu o furculiță pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scufundați fiecare file de cambulă în amestecul de albus de ou și apăsați în amestecul de făină de porumb pentru a acoperi complet. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice făină de porumb care nu s-a blocat să poată cădea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină De PorumbFăină De Porumb
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Așezați peștele pe o farfurie în timp ce pregătiți restul fileurilor; nu stivați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Puneți cu grijă peștele în uleiul fierbinte și gătiți până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Scurgeți fileurile pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista