Pește prăjit! (Mai bine mai târziu decât niciodată.)

Pește prăjit! (Mai bine mai târziu decât niciodată.)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați pește prăjit! (Mai bine mai târziu decât niciodată.) o încercare. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 3 și costă $10.54 pe portie. O porție conține 1284 calorii, 103G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă de la Unami Girl are 1 fani. Cap la magazin și ridica maioneza, sare și piper, atunci când sa întâmplat, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de prăjit, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Cu Mere Prăjite Paleo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați New England Fish Fry, Stai Până Târziu, și Unul Târziu Highball pentru rețete similare.

Ingrediente

1capsalată bibbsalată bibb3creveți și cu vene"Cognitiv DipsonanceFever House3creveți și cu veneCod prăjit și stridii peste salată de primăvară cu sos de lămâie TartarCod prăjit și stridii peste salată de primăvară cu sos de lămâie Tartar4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de cod sălbaticfile de cod sălbatic3creveți și cu venePregătiți peștele: tăiați codul în nouă bucăți. Aruncă stridiile. Condimentează-le generos cu sare și piperPregătiți peștele: tăiați codul în nouă bucăți. Aruncă stridiile. Condimentează-le generos cu sare și piper1pachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri3creveți și cu venePește prăjit! (Mai bine mai târziu decât niciodată.)Pește prăjit! (Mai bine mai târziu decât niciodată.)3creveți și cu venePrăjirea acasă este ciudat de plăcută. Ceea ce este bun, deoarece navigarea în apele tulburi ale culturii prăjite în lume nu este, într-un cuvânt, nuPrăjirea acasă este ciudat de plăcută. Ceea ce este bun, deoarece navigarea în apele tulburi ale culturii prăjite în lume nu este, într-un cuvânt, nu4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilAproximativ semințe de struguri sau alt ulei neutruAproximativ semințe de struguri sau alt ulei neutru1Suc de lamaieSuc de lamaie3creveți și cu veneVa fi ca și cum ai veni acasă după o călătorie lungă și obositoare. Ca și cum ai veni acasă — și ai arde friteuza adâncăVa fi ca și cum ai veni acasă după o călătorie lungă și obositoare. Ca și cum ai veni acasă — și ai arde friteuza adâncă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo1miciFaceți pansamentul: combinați maioneza, sucul de lămâie, murătura tocată, sucul de murături și tarhonul tocat într-un castron. Se adaugă sare și piper după gustFaceți pansamentul: combinați maioneza, sucul de lămâie, murătura tocată, sucul de murături și tarhonul tocat într-un castron. Se adaugă sare și piper după gust62 până la 3 lingurițe de sare de mare2 până la 3 lingurițe de sare de mare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpanko (pesmet Japonez)panko (pesmet Japonez)1micimurătură acră, tocatămurătură acră, tocată12 lingurițe de pudră de usturoisuc de murăturisuc de murături3creveți și cu veneSare și piperSare și piper3creveți și cu veneSare și piper după gustSare și piper după gust3creveți și cu veneSos de chili fierbinte Sriracha, opțional, pentru servireSos de chili fierbinte Sriracha, opțional, pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmtarhon tocattarhon tocat12 cepe galbene, curățate și tocate2 cepe galbene, curățate și tocate1Pregătiți salata: rupeți salata în mărimea mușcăturii și tăiați roșia în pene. Distribuiți între trei plăciPregătiți salata: rupeți salata în mărimea mușcăturii și tăiați roșia în pene. Distribuiți între trei plăci3creveți și cu veneCând s-a întâmplat asta, cerul s-a despărțit. Cu adevărat. Deși există unele șanse a fost cauzată de vortex de la ventilatorul meu de evacuareCând s-a întâmplat asta, cerul s-a despărțit. Cu adevărat. Deși există unele șanse a fost cauzată de vortex de la ventilatorul meu de evacuare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate52
Revista