Pește Marinat Cu Soia
Peștele marinat cu soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 229 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de anason stelat, zahăr, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Busuioc-Pește Marinat, Miso Pește Marinat, și Frigarui De Peste Marinat.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați-l.
Se amestecă ceapa verde, ghimbirul, 1 lingură de vin de orez, 1 lingură de ulei și sos de soia într-un vas de copt din sticlă de 11x7x2 inci.
Adăugați pește și întoarceți-vă la strat.
Se lasa la marinat 1 ora la temperatura camerei.
Aduceți primele 6 ingrediente pentru a fierbe într-o cratiță mică, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când sosul este ușor îngroșat și redus la 1/3 cană, aproximativ 4 minute.
Scoateți sosul de anason stelat de pe foc și răciți.
Scoateți peștele din marinată și puneți-l pe mai multe straturi de prosoape de hârtie pentru a se scurge; rezervați marinada. Pat pește uscat.
Încălziți wok-ul cu fund plat cu diametrul de 14 inci la foc mare până când picătura de apă adăugată la wok se evaporă la contact.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în wok, apoi bucăți de pește, răspândind uniform. Acoperiți și gătiți 30 de secunde. Descoperiți și slăbiți bucățile de pește cu spatula metalică. Reduceți căldura la mediu și gătiți 1 minut. Întoarceți bucățile de pește; gatiti 1 minut.
Adăugați restul de 2 linguri de vin de orez și marinada rezervată din pește. Acoperiți și gătiți 1 minut.
Scoateți wok-ul de pe foc; lăsați peștele să stea acoperit până când este opac în centru, aproximativ 1 minut. Folosind spatula metalică, transferați peștele și sosul de la wok la farfurie.
Stropiți cu puțin sos de anason stelat. Se dă la frigider până la rece. Do AHEAD poate fi făcut cu 6 ore înainte. Acoperiți peștele și păstrați-l la rece. Acoperiți sosul de anason stelat rămas și lăsați să stea la temperatura camerei.
Puneți sos suplimentar de anason stelat peste pește; se presară cu ceapă verde și se servește rece sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.