Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Peștele cu ghimbir ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. O porție conține 155 calorii, 22g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sherry, rădăcină de ghimbir grosier, file de talpă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pește Gingered din insule, Ceai Cu Ghimbir, și Scoici Gingered pentru rețete similare.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.